Om Os

På få år er Vitamail vokset til at blive en af ​​Nordens førende aktører inden for naturmedicin, sundhed og kosttilskud. Vi udvikler vores egne unikke diætprodukter, der er skræddersyet til det nordiske liv og klima, baseret på erfaring, forskning og råvarer af højeste kvalitet.

Derfor har vi nu over 250 000 kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Sådan udvikler vi vores produkter:

Kvalitet, innovation og sikkerhed!

  1. Baseret på forskning: Vi kombinerer naturlige ingredienser med aktive ingredienser, der har vist resultater i en bred vifte af forskningsundersøgelser og sammensat dem på innovative måder. Forskning er grundlaget for alt, hvad vi gør.
  2. Råvarer af højeste kvalitet: Kun naturlige ingredienser fra de reneste kilder. Vi sætter meget høje standarder for friskhed og bæredygtig produktion. Alle råvarer er udstyret med et analysecertifikat, som kontrolleres bagefter.
  3. Sikker og naturlig produktion: Alle kosttilskud produceres i henhold til retningslinjer fra Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA) og den norske fødevaresikkerhedsautoritet samt god fremstillingspraksis (GMP).
  4. Ekstra kvalitetssikring: Alle færdige varer sendes til Eurofins (en af ​​verdens førende analysevirksomheder) til yderligere kvalitetskontrol.

Sundhed lige i postkassen

Friskhed er afgørende, når det kommer til kosttilskud og deres virkning. For at sikre kvaliteten og friskheden af ​​vores produkter sendes de derfor direkte til dit hjem. De står aldrig på en butikshylde og mister kraft. 

Fra tid til anden får du en ny forsyning med friske kosttilskud lige hjem – du løber aldrig tør og behøver aldrig bestille.

Vores mål er altid at levere førsteklasses kundeservice. Det kan være grunden til, at Vitamail vandt kundeserviceprisen “Bedst i test” fire gange – senest i kategorien E-handel i 2020.

Vil du foretage ændringer i dit abonnement?

Du kan nemt foretage ændringer i abonnementer og fakturaer på kundeportalen.

Log ind

Andre spørgsmål?

Spekulerer du på noget andet? Produkt spørgsmål? Ris og ros?

Send os en besked på Facebook

Telefon & E-mail

Telefon: 89 87 88 12
(Mandag – Fredag 10-16)
E-mail: kundeservice@vitamail.dk